за триене
Известие
Collapse
No announcement yet.
светна ми лампата за маслото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zatopol Покажи съобщениездравеите колеги неска ми светна лампата за маслото проверих е има масло но след малко започна да трака на метал и веднага е изгасих
според мен е помпата но бих искал да чуя и вашите мненияArena Coast Customs
-
Следва разглобяване на мотора и в най-добрия случай смяна на лагери, шлайф на колянов вал и търсене на проблема за липсата на маслено налягане.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Зависи колко време е работила без мазане. Ако наистина е било много малко, аз бих пробвал с подмяна на помпата. Може и да няма поражения, поне не фатални. Закарай я да я погледнат.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
аз имах съштия проблем-светна ми лампата и започна да трака,оказа се че единия биелен болт се е охлабил и затова.преди да решиш да си купуваш помпа или квото и да било,свали картера и си виж биелите дали имат лувтове,аз сам почти убеден че е от тях!моят мотор вече е готов-нови лагери и шлаифане на вала.
Comment
Comment